Ολυμπιακοσ Παοκ - Όταν η Λυών «υποκλίθηκε» στον Θρύλο! - Σαν σήμερα - gavros.gr - Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ μονοπωλεί τα βλέμματα στην α΄φάση του λιγκ καπ νίκος σαμαράς.

Ο τάσος κάκος σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ, ενώ στάθηκε και στα γκολ. Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ μονοπωλεί τα βλέμματα στην α΄φάση του λιγκ καπ νίκος σαμαράς. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Άναψαν τα αίματα στο μεγάλο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για την πρώτη αγωνιστική της superleague 2. Το ντέρμπι του ολυμπιακού με τον παοκ (16:00 ert sports) ξεχωρίζει στην πρώτη φάση του λιγκ καπ.

Άναψαν τα αίματα στο μεγάλο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για την πρώτη αγωνιστική της superleague 2. legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1997-1998
legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1997-1998 from 1.bp.blogspot.com
Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Το ντέρμπι του ολυμπιακού με τον παοκ (16:00 ert sports) ξεχωρίζει στην πρώτη φάση του λιγκ καπ. Ο τάσος κάκος σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ, ενώ στάθηκε και στα γκολ. Άναψαν τα αίματα στο μεγάλο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για την πρώτη αγωνιστική της superleague 2. Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ μονοπωλεί τα βλέμματα στην α΄φάση του λιγκ καπ νίκος σαμαράς.

Το ντέρμπι του ολυμπιακού με τον παοκ (16:00 ert sports) ξεχωρίζει στην πρώτη φάση του λιγκ καπ.

Το ντέρμπι του ολυμπιακού με τον παοκ (16:00 ert sports) ξεχωρίζει στην πρώτη φάση του λιγκ καπ. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Ο τάσος κάκος σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ, ενώ στάθηκε και στα γκολ. Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ μονοπωλεί τα βλέμματα στην α΄φάση του λιγκ καπ νίκος σαμαράς. Άναψαν τα αίματα στο μεγάλο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για την πρώτη αγωνιστική της superleague 2.

Άναψαν τα αίματα στο μεγάλο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για την πρώτη αγωνιστική της superleague 2. Το ντέρμπι του ολυμπιακού με τον παοκ (16:00 ert sports) ξεχωρίζει στην πρώτη φάση του λιγκ καπ. Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ μονοπωλεί τα βλέμματα στην α΄φάση του λιγκ καπ νίκος σαμαράς. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Ο τάσος κάκος σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ, ενώ στάθηκε και στα γκολ.

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ μονοπωλεί τα βλέμματα στην α΄φάση του λιγκ καπ νίκος σαμαράς. Ο RIERA ΚÎ'Ι Η Î'ΝΝΙΤÎ' ΝÎ'ΘÎ'ΝÎ'ΗΛ - SPORT365
Ο RIERA ΚÎ'Ι Η Î'ΝΝΙΤÎ' ΝÎ'ΘÎ'ΝÎ'ΗΛ - SPORT365 from 4.bp.blogspot.com
Ο τάσος κάκος σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ, ενώ στάθηκε και στα γκολ. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Το ντέρμπι του ολυμπιακού με τον παοκ (16:00 ert sports) ξεχωρίζει στην πρώτη φάση του λιγκ καπ. Άναψαν τα αίματα στο μεγάλο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για την πρώτη αγωνιστική της superleague 2. Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ μονοπωλεί τα βλέμματα στην α΄φάση του λιγκ καπ νίκος σαμαράς.

Άναψαν τα αίματα στο μεγάλο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για την πρώτη αγωνιστική της superleague 2.

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ μονοπωλεί τα βλέμματα στην α΄φάση του λιγκ καπ νίκος σαμαράς. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Άναψαν τα αίματα στο μεγάλο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για την πρώτη αγωνιστική της superleague 2. Το ντέρμπι του ολυμπιακού με τον παοκ (16:00 ert sports) ξεχωρίζει στην πρώτη φάση του λιγκ καπ. Ο τάσος κάκος σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ, ενώ στάθηκε και στα γκολ.

Το ντέρμπι του ολυμπιακού με τον παοκ (16:00 ert sports) ξεχωρίζει στην πρώτη φάση του λιγκ καπ. Άναψαν τα αίματα στο μεγάλο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για την πρώτη αγωνιστική της superleague 2. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Ο τάσος κάκος σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ, ενώ στάθηκε και στα γκολ. Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ μονοπωλεί τα βλέμματα στην α΄φάση του λιγκ καπ νίκος σαμαράς.

Το ντέρμπι του ολυμπιακού με τον παοκ (16:00 ert sports) ξεχωρίζει στην πρώτη φάση του λιγκ καπ. Ολυμπιακός κατά ΠÎ'ΟΚ: Μυθεύματα και επικοινωνιακά τρικ η
Ολυμπιακός κατά ΠÎ'ΟΚ: Μυθεύματα και επικοινωνιακά τρικ η from blueskytv.gr
Ο τάσος κάκος σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ, ενώ στάθηκε και στα γκολ. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Το ντέρμπι του ολυμπιακού με τον παοκ (16:00 ert sports) ξεχωρίζει στην πρώτη φάση του λιγκ καπ. Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ μονοπωλεί τα βλέμματα στην α΄φάση του λιγκ καπ νίκος σαμαράς. Άναψαν τα αίματα στο μεγάλο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για την πρώτη αγωνιστική της superleague 2.

Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος .

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ μονοπωλεί τα βλέμματα στην α΄φάση του λιγκ καπ νίκος σαμαράς. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Το ντέρμπι του ολυμπιακού με τον παοκ (16:00 ert sports) ξεχωρίζει στην πρώτη φάση του λιγκ καπ. Άναψαν τα αίματα στο μεγάλο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για την πρώτη αγωνιστική της superleague 2. Ο τάσος κάκος σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ, ενώ στάθηκε και στα γκολ.

Ολυμπιακοσ Παοκ - Όταν η Λυών «υποκλίθηκε» στον Θρύλο! - Σαν σήμερα - gavros.gr - Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ μονοπωλεί τα βλέμματα στην α΄φάση του λιγκ καπ νίκος σαμαράς.. Άναψαν τα αίματα στο μεγάλο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για την πρώτη αγωνιστική της superleague 2. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ μονοπωλεί τα βλέμματα στην α΄φάση του λιγκ καπ νίκος σαμαράς. Ο τάσος κάκος σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι μεταξύ του ολυμπιακού και του παοκ, ενώ στάθηκε και στα γκολ. Το ντέρμπι του ολυμπιακού με τον παοκ (16:00 ert sports) ξεχωρίζει στην πρώτη φάση του λιγκ καπ.